~ Training Gezonde Zelfliefde ~

Een nieuwe training die het afgelopen jaar is ontwikkeld door Leraren Zijnsoriëntatie in samenwerking met Hans Knibbe.

Deze training is een vervolg op en een verdieping van de cursus Gezonde Zelfliefde.

Gezonde Zelfliefde is een belangrijk basis van het Zijnsgeoriënteerde pad van Levenskunst. Het is liefde voor jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.
Gezonde Zelfliefde is niet altijd vanzelfsprekend aanwezig, vaak zijn we helemaal niet zo liefdevol naar onszelf. Ongemerkt en chronisch herhalen we oude (overlevings)patronen die ons opgetrokken en onrustig maken, en die te weinig ruimte laten voor goede zelfzorg en liefde. We zien niet wat is, maar zijn op weg naar wat kan zijn. Daardoor verliezen we onze innerlijke rust, evenwicht en gevoel van verbinding.
In de training Gezonde Zelfliefde leer je jezelf in een liefdevol licht te plaatsen, waardoor je zowel psychologische gezondheid en welbevinden opbouwt, als diepgaand thuiskomt in je natuurlijke, liefdevolle Zijnsaard. (Knibbe, 2018)

De principes die je hebt geleerd in de cursus Gezonde Zelfliefde zoals het afstemmen op de Zijnsouders, de breuk maken, Zijnsaandacht,  warmtemeditatie zullen opnieuw getraind en verdiept worden. Integratie van Gezonde Zelfliefde in het leven van alledag zal centraal staan. Tijdens de padbegeleidingsdagen breng je een persoonlijke situatie in uit je dagelijks leven en word je begeleid in het oefenen van de aangeleerde vaardigheden met betrekking tot jouw situatie.

De training bestaat uit :

 6 trainingsdagen (vrijdagen) 10.00 uur- 17.00 uur

4 padbegeleidingsdagen (woensdagen) 10.00 uur -17.00 uur

Locatie:  vrijdagen Eindhoven, woensdagen Gerwen (dichtbij Eindhoven)

Voor wie?

Mensen die de cursus Gezonde Zelfliefde hebben gevolgd, of op een andere manier kennis hebben gemaakt met Zijnsgeoriënteerde principes, en voor (ex)- studenten van de School voor Zijnsoriëntatie. 

Prijs: € 1195,- (incl BTW)

Start januari 2024

Ben er snel bij want bij 8 deelnemers is de groep vol.