~ Individueel ~

Een individueel traject past goed als je de tijd en de ruimte wilt hebben om bepaalde items of problemen in je leven aan te kijken. De wens om je verder te ontwikkelen dient zich meestal aan in de vorm van vastlopen, niet meer kunnen genieten, boos of angstig worden, ontevreden zijn. Een dieper inzicht in (het ontstaan van) psychologische reactiepatronen is dan behulpzaam.

Het kan ook zijn dat je geen probleem ervaart maar dat je het idee hebt dat je leven intenser, lichter, eenvoudiger of meer geïnspireerd zou kunnen zijn dan dat het nu is. In een individueel traject kun je stil staan bij existentiële vragen, je eigen wijsheid hervinden, en kijken hoe jij je leven vorm wilt geven vanuit ‘jouw diepste waarden’

Het accent in de sessies zal liggen op ‘houding’:

“kun je met milde open aandacht zijn bij wat er voor jou aan de orde is?”

In het veld van open aandacht toont alles zich ‘precies zoals het is’. Zowel je probleem, ervaring, emotie, item als ook jouw vertrouwde reactiepatronen daarop: het vast willen houden of weg willen hebben, het anders willen maken. Daar zicht op krijgen en die patronen ook snappen vanuit je verleden, kan behulpzaam zijn om ze los te kunnen laten. Dat geeft ruimte om te kijken naar wat jouw situatie nodig heeft in het hier en nu. Vanuit jouw natuurlijke wijsheid vind je een passend antwoord op situaties in jouw leven.

Je zult al snel merken dat de sessies licht van toon zijn en dat er tegelijkertijd diepe lagen in jou worden aangeraakt.

voor info & aanmelden: bel 06.52317105