~ Paula van de Ven ~

Al 25 jaar begeleid ik mensen die tijdelijk vastlopen in hun leven of mensen die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie. Eerst deed ik dit binnen de reguliere hulpverlening.

Ik specialiseerde me in het begeleiden van kinderen met gedragsproblemen en hun gezinnen en in de vrouwenhulpverlening. Daarnaast ging ik supervisie en les geven als docent aan de Hogeschool bij Sociale Studies. Mijn eigen zoektocht in het leven bracht mij in 1990 op het pad van Zijnsoriëntatie.

Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met de visie en werkwijze van Zijnsoriëntatie ben ik in mijn hart geraakt. De liefdevolle houding van ‘geen correctie’ naar mezelf, naar de ander en naar de wereld maakt dat ik me heb leren openen naar ‘hoe het is’. Uiterst eenvoudig en nabij. Het heeft me thuis doen komen bij mezelf en geeft me vertrouwen en gemak in het leven van alledag. Ik volgde de 6-jarige beroepsopleiding tot Zijnsgeoriënteerde begeleider. In 1998 studeerde ik af en heb vanaf die tijd heb ik een eigen praktijk:  Leerruimte Zijnsoriëntatie in Eindhoven.

“Ik gun alle mensen het geluk van eenvoudig Zijn.”

Ik ben geregistreerd leraar  en lid van de BvZL.