~ Relatie ~

Relatiesessies laten een frisse wind door je relatie gaan.
Even alle deuren en ramen tegen elkaar open zetten zodat er lucht en ruimte komt om eens met een schone en heldere blik naar jezelf, je partner en naar jullie relatie te kijken

De relatie is bij uitstek de plek waar zowel het ‘beste’ als het ‘slechtste’ van jezelf naar voren kan komen. In de relatie worden alle gewoontepatronen en ´leegtes´ geactiveerd. Juist op de punten waar je eerst gelukkig was en je vertrouwd voelde in je relatie, kun je opeens frustratie tegenkomen. Het kan dan zijn dat je meer behoefte hebt aan verbinding of dat je juist verlangt naar meer ruimte en vrijheid. Soms ben je jezelf in de relatie zo verloren, dat je niet meer weet wie je zelf bent en wat je eigenlijk wilt. Dan kom je in een crisis terecht binnen je partnerrelatie.

Relatietherapie of relatiebegeleiding helpt je om met een crisis in de partnerrelatie om te gaan.

Zit je niet in een crisis, maar verlang je naar meer diepgang, inspiratie en verbinding in je relatie? Ook dan kan relatiebegeleiding jullie veel bieden. Het is namelijk een groot verschil of je een relatie ‘hebt’ of dat je ‘in relatie bent’. In dit laatste geval wordt de relatie écht een plek voor individuele én gezamenlijke groei en ontwikkeling.

Zijnsgeoriënteerde relatiebegeleiding is altijd afgestemd op jullie vragen.

(bron; website BvZb)